Choceň A - Sokol CR A: 10 - 1

17.12.2009 07:21

Odpolední zápas byl pro nás spíše povinností, protože síla mužstva Chocně je všeobecně známá a i v plné sestavě bychom mohli soupeře při nejlepším pouze trochu potrápit. Výsledek 1-10 hovoří za vše. Přesto byl pro nás až příliš krutý.

Po čtyrhrách jsme prohrávali 0-2, když Jenda st. s Jardou se proti páru Mikulecký-Gregořica nezmohli takřka na nic (0-3), ale Jenda s Romanem si zápas s Čopiánem a Slavíkem prohráli vlastní nemohoucností, když nevyužili ani vedení 10-5 v pátém setu.

V první rundě prohrává Jenda hladce s Čopiánem 0-3, Roman s Mikuleckým 12-10 v pátém setu, když za stavu 10-9 nevyužil mečbol: 2-3. Jarda vytěžil z minima maximum, když sebral Gregořicovi set : 1-3 a Jenda st. podléhá Slavíkovi 0-3. Stav 0-6.

Další kolo začíná Jenda výhrou 3-1 nad Mikuleckým (nutno dodat, že se Honza Mikulecký už spíše viděl na večerní oslavě svých narozenin a nedávné svatby Ondřeje Čopiána). Na druhém stole se Roman nesrovnal zvláště se servisem Gregořici a prohrál 0-3. Potom Jarda v zápase plném nekonečných výměn od zdí a ohrádek podlehl Slavíkovi 2-3 a v zápase Jendy st. s Čopiánem nebylo co řešit 0-3. Stav 1-9.

V posledním zápase potom Jenda prohrává se ctí s Gregořicou 1-3, když mohl zápas dotáhnout alespoň do pátého setu (prohra 11-13 ve čtvrtém). Konečný stav 1-10.

 

Zhodnocení: Při troše štěstí jsme mohli uhrát výsledek 4-10 (1x čtyrhra, Roman s Mikuleckým a neodehraný zápas Romana se Slavíkem, kde byl papírovým favoritem), ale na víc rozhodně nebylo. A tak nás mohla pouze hřát v krku výborná slivovice Honzy Mikuleckého, o kterou se s námi ochotně podělil.

Body: Jenda 1/3,5, Roman 0/2,5, Jarda 0/2,5, Jenda st. 0/2,5

Závěrem bych chtěl touto cestou poděkovat Jendovi staršímu, který nás nenechal ve štychu a posunul se v tomto dvojzápase ze své obvyklé role nehrajícího kapitána na post kapitána hrajícího. Své zápasy odehrál se ctí a určitě má svůj podíl na našem bodovém zisku v Ústí.

Vytvořil: Jenda

Zpět